Atlantic muuttoreitin, Marokko

Päivä 1: Marrakech
Nouto Menara International Airport. Siirto hotelli riippuen saapumisajasta kävelyä ympäri kaupunkia. Päivällinen ja yöpyminen hotelli / Riad Marrakechissa.

Päivä 2: Marrakech »Essaouira
Nauti tämän ihanan päivän rannalla Essaouiran jossa voimme pulahtaa jälkeen lyhyen ajomatkan päässä Marrakech. Essaouira arkkitehtuuri näyttää piirteitä sekä Portugalin ja Ranskan ja berberien, on upea linnoitus Unescon suojelema. Sen valkoiset talot, sen rento ilmapiiri, sen klassinen katukahvilat ja maukasta tuoretta kalaa tekee on Marokossa vastata. Jos matka on kesäkuussa jottei kuuluisa Gnawa festivaali. Päivällinen ja yöpyminen hotelli / Riad Essaouira.

Päivä 3: Essaouira »Agadir
Tämä päivä tiedämme rannat Sidi Kaouki, pieni berberi kylä valtava villi ranta kultaista hiekkaa ja Argan metsiä, ja eristäytynyt rannat Taghazoute erittäin kirkkaat vedet suojattu Cape Ghir, jossa nautimme raikkaasta ilmasta Atlantin ja rohkeampia voi taas uida viileässä vedessä, pohtia sen panoraama ja lopulta saapuvat Agadir kuin feeniks-lintu tuhkasta, kun se nousi uudelleen maanjäristyksen jälkeen ja 29 helmikuu 1960, joka tuhosi kaupungin uusittiin 2 km päässä Järistyksen keskus, aja pääväylä FAR Avenue tavoittaa Boulevard Hassan II ja Mohammed VI Avenue sydämessä moderni kaupunki. Kävele Corniche ja basaareja satamaan Agadirin yksi tärkeimmistä maan, menetämme kaupunginteatteri, Valley of Birds in Boulevard Mohammed V, Kabbah on 236m korkea, josta on näkymä lahdelle , rakennettiin 1540 mennessä Ech-Cheikh Mohammed perustaja House of Saud kuin suojaus
kaupungin. Mahdollisuus vierailla National Park Souss-Massa. Päivällinen ja yöpyminen hotellissa Agadirissa.

Päivä 4: Agadir »Sidi Ifni
Aamiaisen jälkeen ajomatka Sidi Ifni “Herra laguuni” kanssa 4×4 emme varo askel oman tien ylitys kilpikonnia tässä potilasryhmässä näkevät vahvasti läsnä, että se oli Espanjassa ja läpi kaupungin Tiznit tiedossa Berber koruja, vierailevat valkoinen hiekkaranta vieressä ja erittäin Sidi Ifni. Päivällinen ja yöpyminen hotelli Sidi Ifni.

Päivä 5: Sidi Ifni “Tafraoute
Menossa Anti Atlas G’limime tutustua kaupunkiin ja kylään Tafraoute vaaleanpunainen ja okran taloja roikkuu jäillä, kuuluisa manteleita, Argan öljyn ja valmistus nahkakenkiä, paikka kävellä ihaillen sen geologiasta. Vuonna Ameln ole kaukana Tafraoute on mahdollisuus pysähtyä ja nauttia ihanasta laaksossa. Päivällinen ja yöpyminen hotelli / Riad Tafraoute.

Päivä 6: Tafraoute “Taroudante
Aamiainen ja lähtö kautta Ait Baha Chtouka vierailun kaupungin Taroudant “pikku Marrakech” seinät ja täynnä kiinnostavia markkinoita oliiviöljyä, puu ja hopea laatikoita. Päivällinen ja yöpyminen hotelli Taroudant.

Päivä 7: Taroudante »Marrakech
Testaa portti koko ajaa läpi Korkea Altas Tinml vierailulla moskeija ja tyypillinen pieni kylä ennen sisäänkäynnin Marrakech. Marrakechissa meillä on mahdollisuus vierailla tärkeimpiin maamerkkeihin ja monumentteihin kaupungin, Menara Gardens, Koutoubia moskeija, Saadian hautakammiot ja Bahia Palace. Lounas ravintola kaupungin ainutlaatuista. Takaisin Seiniä Marrakech, Agdal Gardens, uuden naapuruuspolitiikan Gueliz, vanhassa Medinassa ja markkinoita ja lopulta kuuluisa Djemaa el Fna. (Dokumentointia Katso lisää Route Marrakech Imperial Kaupungit). Päivällinen ja yöpyminen hotelli / Riad Marrakechissa.

Päivä 8: Marrakech
Kuljetus lentokentälle sovittuun aikaan.

Lisätietoja,

————————————————– ——————-

Almusafes Travel / Tule. Me Afrikka odottaa sinua! Matkatoimisto – Matkat Marokko / Marokko Travel / lentoja Marokkoon
4×4 Marokossa / matkustaa Desert

Agentti: Faysal Mnawar

Tfn. 24h: +34 681 196 424
E-mail: info@almusafir.es
Web: http://www.almusafir.es

Facebook | Twitter | Flickr | Blogi | Youtube | Tarjoukset | Virtual Kuvastot

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

  • Blog Almusafir

    Blog ALMUSAFIR www.almusafir.es
A %d blogueros les gusta esto: