Atlantic flyway, Marokko

Dag 1: Marrakech
Plukk opp på Menara International Airport. Transfer til hotellet avhengig ankomsttid vandre rundt i byen. Middag og overnatting på hotell / riad i Marrakech.

Dag 2: Marrakech »Essaouira
Nyt denne fantastiske dagen på stranden i Essaouira hvor vi kan ta en dukkert etter en kort kjøretur fra Marrakech. Essaouira arkitektur viser funksjonene til både portugisisk og fransk og Berber er en fantastisk citadel beskyttet av UNESCO. Det hvite hus, sin avslappende atmosfære, dens klassiske street kafeer og velsmakende fersk fisk gjør et must i Marokko møtes. Hvis reisen er i juni lest den berømte Gnawa festivalen. Middag og overnatting på hotell / riad i Essaouira.

Dag 3: Essaouira »Agadir
Denne dagen skal vi kjenner strendene i Sidi Kaouki, en liten Berber landsby med en enorm vill strand med gyllen sand og argan skoger og bortgjemte strender Taghazoute med veldig klart vann beskyttet av Cape Ghir, hvor vi nyter den friske luften Atlanterhavet og mer vågale kan igjen bade i det kjølige vannet, tenke panorama og til slutt kommer til Agadir som en fugl Føniks fra asken når det dukket etter jordskjelvet av 29 februar 1960 som ødela byen ble gjenoppbygd 2km fra episenteret, kjører langs hovedåren FAR Avenue for å nå Boulevard Hassan II og Mohammed VI Avenue i hjertet av den moderne byen. Gå gjennom Corniche og soukene til havnen i Agadir en av de viktigste i landet, mister vi Municipal Theatre, Valley of the Birds i Boulevard Mohammed V, Kabbah av 236 i høyden med utsikt over bukten , ble bygget i 1540 ved ECH-Cheikh Mohammed grunnleggeren av House of Saud som en beskyttelse
byen. Mulighet for å besøke nasjonalparken Souss-Massa. Middag og overnatting på hotellet i Agadir.

Dag 4: Agadir »Sidi Ifni
Etter frokost kjører deg til Sidi Ifni “Lord of the lagunen” med vår 4×4 vil vi være forsiktig med å tråkke på din vei krysset skilpadder i denne populasjonen vil se de sterke tilstedeværelse at det var Spania og passerer gjennom byen Tiznit kjent Berber smykker, besøker den hvite sandstranden ved siden av det og veldig Sidi Ifni. Middag og overnatting på hotell i Sidi Ifni.

Dag 5: Sidi Ifni “Tafraoute
Going to the Anti Atlas G’limime besøke byen og bygda Tafraoute rosa og oker hus henger på klippene, berømt for sine mandler, argan olje og produksjon av skinn sko, et sted å gå på beundrer sin geologi. I Ameln ikke langt fra Tafraoute har mulighet til å stoppe opp og nyte den fantastiske dalen. Middag og overnatting på hotell / riad i Tafraoute.

Dag 6: Tafraoute “Taroudante
Frokost og avreise via Ait Baha Chtouka besøk til byen Taroudant ‘lille Marrakech’ murer og full av interessante markeder olivenolje, tre og sølv bokser. Middag og overnatting på hotell i Taroudant.

Dag 7: Taroudante »Marrakech
Test port over kjøretur gjennom Høye Altas Tinml besøker moskeen og typisk liten landsby før inngangen til Marrakech. I Marrakech vil vi ha anledning til å besøke de viktigste monumentene og landemerkene i byen, Menara Gardens, Koutoubia moskeen, Saadian gravene og Bahia Palace. Lunsj på en restaurant i byen unik. Tilbake rundt veggene i Marrakech, Agdal Gardens, den nye bydelen Gueliz, den gamle medinaen og markeder, og til slutt den berømte Djemaa el Fna. (For dokumentasjon se mer om våre Route Marrakech Imperial Cities). Middag og overnatting på hotell / riad i Marrakech.

Dag 8: Marrakech
Transfer til flyplassen til avtalt tid.

Mer informasjon,

————————————————– ——————-

Almusafes Reise / Kom og bli med oss. Vi venter Africa deg! Travel Agency – Reise Marokko / Marokko Travel / Flybilletter til Marokko
4×4 i Marokko / reise til Desert

Agent: Faysal Mnawar

TFN. 24: +34 681 196 424
E-post: info@almusafir.es
Web: http://www.almusafir.es

Facebook | Twitter | Flickr | Blogg | Youtube | Tilbud | Virtual Kataloger

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

  • Blog Almusafir

    Blog ALMUSAFIR www.almusafir.es
A %d blogueros les gusta esto: